fb-f-logo-blue-29   search_3

Om os

Hvorfor vælge os?

Vi ved, at i moderne biler er der rigtig meget elektronik. Dette kan til tider være meget skræmmende for nogle, men hos os er din el-bil i trygge hænder. Vi garanterer alt er i orden, inden vi sender dig på vejen. 

Vi sørger for,  hele tiden at holde os opdateret på hvad der sker i den elektroniske verden af bil branchen. Dette gør, at vi er det eneste værksted i og omkring Holstebro, der har fået kunder med bla. Tesla’er som er en ekstrem kompliceret bil med elektronik.

​Vi vil være de førende i byen for udviklingen og ikke lade os holde tilbage. Vi elsker, at arbejde med disse typer af biler, da det er en banebrydene teknologi. Vi vil stadigvæk være et af byens billigste værksteder med en timepris på blot 344 kr. inkl. moms.​

Hvad er Fair AutoService? 

Fair AutoService er et værksted for personvogne af alle typer, med speciale i diesel & el-biler. 

Vi valgte, da vi startede fair autoservice, at starte det op på den baggrund at kunderne skulle havde et værksted der var billigt og havde en ekstrem høj kvalitets kontrol. 

Dette opnås ved, at mekanikerene på værkstedet er autister, hvilket gør at vi er meget detaljeorienteret. Dette kommer til udtryk i alt hvad der foretages, og at det kun er efter forskrifterne og mere til. 

Virksomheden er startet af 2 personer, der besluttede sig for at starte det op fra bunden. Dette betød at der hverken var lift, AC service anlæg osv.  

Efter 7 uger var alt på plads. Årsagen til at det ikke var der fra starten var, at det ville gå udover vores koncept, nemlig at timeprisen skulle være overkommelig for alle.

Banetoften 32

7500 Holstebro

Find os

Fair AutoService IVS
Banetoften 32
7500 Holstebro